Barcelona halede ind på Real Madrid

Real Madrid og Atletico Madrid spillede 2-2 søndag eftermiddag, og det betød, at Real var fire point foran Barcelona, inden de skulle spille deres kamp mod Almeria. 

I sidste weekend tabte Barcelona skuffende på udebane mod Real Sociedad, men i kampen mod Almeria var de forsvarende mestre igen tilbage på sejrskurs. Barcelona sendte Almeria hjem med et nederlag på 4-1, og de tre point betyder, at klubben holder snor i Real Madrid i toppen af ligaen.

Allerede efter ni minutter bragte Alexis Sanchex Barcelona foran med 1-0, og efter 25 minutters spil udbyggede Messi føringen direkte på frispark til 2-0. Almeria fik dog reduceret kort tid efter Messis mål, men i anden halvleg satte Barcelona trumf på, da Carles Puyol gjorde det til 3-1, og Xavi lukkede kampen med sit mål til 4-1.
Med sejren er Barcelona kun et enkelt point efter Real i toppen af ligaen. Real Madrid har 64 point, mens Barcelona har 63 point, og Atletico Madrid kommer lige efter med 61 point.

Der er tolv spillerunder tilbage i den spanske liga, og Barcelonas næste opgave er på lørdag, hvor de skal forsøge at hente tre point i udekampen mod Valladolid. Hvis Barcelona vinder den kamp, giver det odds 1,20, og der vil selvfølgelig være en masse muligheder for at spille live betting på kampen, mens den er i gang.

Den spanske mesterskabskamp er for alvor åben igen, og hvis man tror på, at Barcelona ender med at blive mestre, så giver det odds 2,10

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *