Pre-season 2012/13: Hamburg SV-FC Barcelona 1-2

Af Bo Sahl Christensen og Ida Tosti Kristensen
Picture

På færgen mellem Rødby og Puttgarden. Fra venstre: Bo, Ida, Puyi, Stefan og Jonas. Vivi forrest.

For os (Bo og Ida) var det den anden tur med Penya’en (vores første tur var til Barcelona for at se en Clasico). Vi startede med at mødes på Københavns Hovedbanegård og tog toget til Hamburg om morgenen på kampdag.

Picture

Vivi, Ida og Jonas med tog-tapas

Den fem timer lange togtur gik hurtigt i godt selskab og med lækker hjemmelavet tog-tapas. Et sted på Sydsjælland fandt vi desværre ud af, at Messi var blevet skadet og ikke var med i truppen. Skuffelsen var stor, men hvad kunne vi gøre? Turen gik videre og snart var vi i det solrige Hamborg. Med kun få timer til kick-off gjorde vi et hurtigt stop på hotellet for at skifte til blaugrana outfits (bl.a. Barça tyggegummi tatoveringer og WM Swagga solbriller) og tog herefter med S-bahn til stadion. På vejen lavede vi et lille øl og Bratwurst stop.

Picture

Alle (på nær Stefan) foran stadion

Picture

Vores helt egen Puyi

Stemningen var ikke som til de store vigtige kampe, men mere afslappet og med en forventning om at alle skulle have en sjov dag. Det store spørgsmål var: Hvem skulle spille? (da alle EM-spillere, de olympiske spillere og de skadede spillere ikke var med). Vi vidste at Puyol ikke ville komme – så vi medbragte vores egen!

Udenfor stadion fik vi nogle flere øl i Barça-Hamburg SV krus der var specielt lavet til lejligheden og nød den afslappede atmosfære fra tyskerne der fejrede deres klubs 125 års jubilæum, og folk der var kommet fra forskellige lande for at se Barça 🙂 Vores pladser var øverst på ​​tribunen, så vi havde et godt overblik, men desværre kunne Pinto (aka Wahin) ikke høre vores råb – vi ville bare fortælle ham, hvor meget vi elsker vores WM swagga solbriller. Alle Barça-fansne kunne ikke sidde sammen, fordi det var Hamburg SV der solgte billetterne, men vi tror, det ville have givet en bedre stemning hvis alle culés havde siddet sammen…

Ved halvlegen gik Ida over til en gruppe af personer, som holdt et stort catalansk flag med ordene “Catalonia is not Spain”. Det viste sig at være en gruppe af catalanere der bor i Hamburg. De inviterede os til fest efter kampen, men vi var alle for trætte og festen var for langt væk fra hotellet, så vi tog ikke med. Men invitationen viser, det særlige blaugrana bånd der er mellem culés i hele verden!

Efter kampen fik vi os en sejrsmiddag og sagde derefter farvel. Nogen tog hjem den næste morgen, og nogle af os tilbragte den næste dag i Hamborg.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *