Skaderne vælter ned over Barcelona

Tirsdag aften måtte Victor Valdes udgå af testlandskampen mellem Sydafrika og Spanien, og dermed blev endnu en spiller føjet til katalonernes efterhånden alenlange skadesliste.

Kampen mod Sydafrika fik et noget anderledes efterspil, idet Spanien brugte syv udskiftninger, og da aftalen var maksimalt seks udskiftninger, har FIFA valgt ikke at tælle kampen med på verdensranglisten, hvilket reelt betyder, at Sydafrikas overraskende 1-0-sejr ikke tæller nogen steder som følge af en spansk fejl!

Skaden til Valdes holder ham ude resten af 2013, og sportsdirektør Andoni Zubizarreta er naturligvis ikke tilfreds med situationen.

  • Skader kommer aldrig på et godt tidspunkt, og det er usædvanligt for en målmand, at få en skade i benet. Men sådan er situationen, og det må vi forholde os til, siger sportsdirektøren i en live fodbold kommentar, men Zubizarreta er dog fortrøstningsfuld hvad angår alternativerne til den spanske landsholdsmålmand.
  • Vi har Pinto, Oier og Masip, og jeg er sikker på, at den af dem, som kommer til at spille, kommer til at gøre det godt.

Det forventes at rutinerede Jose Manuel Pinto overtager pladsen i Barca-målet. Den 38-årige målmand har tidligere vogtet buret i knap 200 La Liga-kampe, dog primært fra hans ophold i Celta Vigo.

Valdes’ skade er blot en af mange for den spanske storklub de seneste uger. Lionel Messi og Christian Tello er også ukampdygtige resten af året, mens mindre skavanker plager Jordi Alba, Xavi Hernandez, Gerard Pique og Cesc Fabregas.

Den spanske landsholdsmålmand  går dermed glip af de to sidste kampe i Champions League-gruppespillet mod henholdsvis Ajax og Celtic, samt fire kampe i den hjemlige La Liga, men det forventes, at keeperen bliver klar til den vigtige udebanekamp mod Atletico Madrid den 13. januar.

Den kommende weekend spiller Barcelona hjemme på Camp Nou mod Granada i en kamp, hvor bookmakerne, som tilbyder spil på fodbold kampen, har hjemmeholdet som tårnhøje favoritter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *