Penya CPHs debut i Fan Cup

Billeder: Sofie Vinding, Bo Hansen og Ida T. Kristensen. Tekst: Ida T. Kristensen

Fan Cup er en årlig 7mands-turnering for alle de internationale fanklubber i Danmark. Turneringen blev i år afholdt på Vanløse IFs kunstgræsbaner.
Turneringen bestod af to grupper med 7 hold i hver, herefter semifinale og finale. Grupperne bestod heholdsvis af spanske/italienske hold og engelsk/tyske hold – for at få flest mulige ‘lokalopgør’…

Penya CPHs første kamp var mod værterne og sidste års vindere Roma. Kampen endte 0-1.

Nr. 2 kamp var mod arvefjenderne fra Real Madrid. Håbet var at vi kunne tæve dem, men det blev til et 2-0 nederlag…
Fan Cup 2013 var bl.a. sponsoreret af Cancal 9, så mellem kampene blev nogle af Penyaens spillere interviewet.
Inden hver kamp, spillede vi Barças hymne fra en lille megafon mens der blev kastet med blårøde streamers så der var lidt Camp Nou stemning 🙂
Næste kamp var mod Andalusiens stolthed Real Betis. Betis var det hold der sammen med Penyaen lavede mest stemning, så trods 3-0 nederlaget blev det en sjov kamp – en kamp ingen af os snart glemmer.
Den næste modstander var Fiorentina, en kamp der endte med et 5-0 nederlag til de hårdt kæmpende culés.

Picture

Herefter fulgte kampen mod Juventus, hvor penyaens mænd scorede for første gang i turneringen – hele to mål blev det til (dog var det ene et selvmål men det tæller stadigvæk som et blaugrana mål 🙂 – kampen endte med et 7-1 nederlag.

Picture

Turneringens sidste kamp for penyaen var mod Inter – et hold vi gerne ville vinde over, så vi kunne få genrejsning efter de forfærdelige Champions League semifinaler i 2010. Inden kampen var alle spillerne meget trætte og/eller skadet hvilket betød at vi var så heldige at låne Betis seje målmand, så vi kunne stille hold.
Med et frisk pust af energi og velvidende at det var den sidste kamp, gav holdet sig fuldt ud og VANDT! Kampen endte 1-0 til et meget lykkeligt barçahold!

Det klassiske sejrsbillede! Tak til Morten fra Roma der spillede i blaugrana hele dagen, og tak til Johan fra Betis for at være standin-målmand.
Alle spillerne og heppekoret:
Øverst fra venstre: Marie, Jonas, Sofie, Stefan, Brian, Tobias, Joachim, Bo Koeman, Johan (fra Betis), Morten (på lån fra Roma). Midten fra venstre: Bo, Lars, Louise, Erlandinho, Ida og forrest Chanette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *