Altid flot at se stadionet: Més que un club

Picture

Gode sæder og i godt selskab med familie og venner

PictureKampen startede med 1 minuts stilhed

En ferie i Barcelona uden at prøve at få billetter til Camp Nou. Det lykkedes også denne gang. Nu med familie og venner der havde fornøjelsen for første gang:) Og så endda til fredagens lokalopgør mod Espanyol.

Kampen startede med ét minuts stilhed, og så kunne det gå igang. For mit vedkommende, var det første gang jeg fik lov at se Messi i aktion live. Til sidste ‘El Derbi’ for to år siden spillede han ikke med, men var dog kort på banen for at får overrakt trofæet for ‘Verdens bedste fodboldspiller’, af hans mor. Allermest glædede min svoger og nevø sig dog til at se Neymar i aktion.

PictureMessi klar til at tage frisparket

Det holdt dog hårdt for FC Barcelona, der måtte kæmpe hårdt for deres sejr. Det lykkedes først i anden halvleg Alexis Sanchez at score til 1-0 på et flot oplæg af Neymar. Dette resultat holdt også til kampens slutning.

På trods af at der opstod chancer i begge ender, så var der blot ingen der var skarpe nok på dagen. Især Messi havde for en sjælden gangs skyld svært ved at score mål. Selv om han kom tæt på med en friløber lykkedes det ham ikke. Heller ikke på hans frispark, selv om der blev klappet taktfast på stadion. Ellers var publikum forholdsvis stille, på en kampdag hvor det aldrig rigtig blev helt spændende og stemningsfuldt.